Jagtrejser - Tilbud på grupperejser

Siden vores oprindelse har vi – mennesket – været i stand til at organisere og samle os om krigsførelse og jagt. Allerede i vores urtid adskilte menneskearten, Homo sapiens, sig fra neandertalerne ved at kunne tale om fiktive begreber, herunder at skabe myter, som store grupper af Homo sapiens kunne tro på og samarbejde om.

 

I dag er jagt fortsat forbundet med noget socialt. Hos Nika Jagtrejser har vi stor erfaring med planlægning og arrangering af gruppejagt og samlejagt, hvor netop det sociale er i højsædet.

Læs mere

Foruden trofæer giver jagt mulighed for at få livslange venskaber. Hos Nika Jagtrejser arrangerer vi derfor gruppejagter med det fokus, at den enkelte jæger skal have mulighed for at tilslutte sig grupperne. Som en fælles og social hobby giver vi dig mulighed for at tage på jagt, når det passer dig, i sociale omgivelser.

 

Hos Nika Jagtrejser tilbyder vi en lang række gruppejagter og samlejagter, eksempelvis bukkejagt, dåhjortejagt og kronhjortejagt med bus, samledrivjagt med mulighed for elg, samledrivjagt med adskillige vildsvin m.fl.

 

Se tilbud eller læs mere om vores aktuelle gruppe jagtrejser på siderne herunder:

ANDRE SPÆNENDE REJSEMÅL: