Tilbud Polen

Netop nu naturligvis med fokus på Bukkejagt.
Bukkejagt i Polen er førstevalg for mange danske jægere. Sæsonen starter den 11. maj og slutter først med udgangen af september måned. Mange vælger jagten til premieren i maj, men brunstjagt i slutningen af juli og starten af august er absolut også attraktivt blandt de danske bukkeentusiaster.

Læs mere

Netop nu naturligvis med fokus på Bukkejagt

Den Polske vildtforvaltning har haft stor betydning på at der forsat er en stor og tæt råvildtstamme.
Hos NIKA Jagtrejser har vi mange forskellige terræner, Statsskov og Jagtklubber mm. nogle tæt ved grænsen og andre lidt inde i Polen. Vi derfor tilbyde bukke i alle størrelser og til ”alle” priser. Alle jagtfører er på hjemmebane i hvert deres hjørne af de ofte meget store jagtområder.

For mange danske er pürschjagt kombineret med anstand fra stige eller tårn den fortrukne. Som udgangspunkt jages der fra før solopgang til morgenmad og så igen fra sidst på eftermiddagen / først på aftenen til godt solnedgang.
Gode jagter som ofte giver mulighed for at møde de eftertragtede vildsvin.

Vi har hos NIKA Jagtrejser mulighed for at lave jagten fuldstændig efter dine ønsker, hvad enten du rejser alene, sammen med gode jagtkammerater eller vil deltage i en af vores busture fra enten Fyn/Sjælland eller Jylland, eksempelvis Fastpris, Specialprisliste efter store bukke, 3 faste prisintervaller og naturligvis efter standard prisliste.

Med andre ord ”Valget er dit”