KRONHJORTEJAGT

Tag med på den eftertragtede kronhjortejagt, der bærer stor prestige blandt danske jægere. Jagten omtales ofte som kongejagten, og har man oplevet kronhjortenes brunst i den frie natur, så forstår man hvorfor. Kronhjorten er et elegant og kraftfuldt dyr, som de fleste jægere ønsker et stort trofæ af. Det store gevir er for mange et majestætisk symbol, der på samme tid viser styrken og skønheden ved det store dyr. NIKA Jagtrejser tilbyder kronhjortejagt i flere af vintermånederne. Det mest populære tidspunkt er omkring brunsten, som i Polen er fra ca. d. 5 til 25 september. Bestil kronhjortejagt allerede i dag og forøg chancerne for at få det helt store trofæ med hjem. Vi tilbyder også dåhjortejagt og sikahjortejagt. Vores prislister og informationer angående de enkelte jagtrejser kan ses under hvert tilbud, og hvis du mangler nogle informationer, kan vi altid kontaktes på telefon eller mail.

Læs mere

Arranger den ønskede kronhjortejagt med NIKA Jagtrejser. Vi tilbyder forskellige jagtrejser med destination mod de Polske revirer til fordelagtige priser. Indkvarteringen sker privat hos skovfogeden i stille og rolige omgivelser, mens vores jagtfører sikrer en god kronhjortejagt. Vi sørger for kost og logi, hvorefter aftenen ofte byder på god polsk mad efterfulgt af røverhistorier.

 

Der vil være et fast program for dagene. Normalt starter jagten fra solopgang til morgenmad og fortsætter fra sen eftermiddag til solnedgang. Dette giver de bedste muligheder for at møde den eftertragtede kronhjort. NIKA Jagtrejser giver dig mulighed for at arrangere en kronhjortejagt efter dine ønsker, uanset om du rejser alene, med gode jagtkammerater eller deltager i vores bustur fra Fyn/Sjælland eller Jylland. Du bestemmer selv. Se vores tilbud eller kontakt os for personlig rådgivning. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte os på mail: nika@nikajagtrejser.dk eller på telefon 75 24 57 94.  

TILBUD POLEN

VI TILBYDER OGSÅ KRONHJORTEJAGT I ANDRE LANDE: