BUKKEJAGT

Bukkejagt i Polen er en populær jagtrejse for mange danske jægere. Bukkejagten starter d. 11. maj og slutter først med udgangen af september, hvilket giver god tid til at arrangere en rejse i ferieperioden. Mange vælger at planlægge en rejse til premieren i maj, men brunstjagt i slutningen af juli og starten af august er absolut også attraktivt blandt de danske bukkeentusiaster. Uanset hvilket tidspunkt du vælger, kan du være sikker på, at bukkejagt er en stor oplevelse.

Læs mere om bukkejagt

Den polske vildtforvaltning har haft stor betydning for, at der fortsat er en stor og tæt råvildtstamme. Dette har medført, at Polen er blevet en af de mest eftertragtede jagt destinationer i Europa for både almindelige jægere og statsledere fra hele verdenen.

 

Hos Nika Jagtrejser tilbyder vi mange forskellige terræner som er ideelle til bukkejagt – nogle tæt ved grænsen og andre lidt inde i Polen. Derfor kan vi tilbyde bukke i alle størrelser og i forskellige prisklasser. Alle jagtfører er på hjemmebane i hvert deres hjørne af de ofte meget store jagtområder.

 

For mange danskere er den foretrukne jagtform til bukkejagt pürschjagt kombineret med anstand fra stige eller tårn. Som udgangspunkt jages der fra før solopgang til morgenmad og igen fra sidst på eftermiddagen/ først på aftenen til solnedgang.

 

Hos Nika Jagtrejser får du adgang til populære jagtterræner, statsskove og revirer. Vores rejser er kendt for sine gode pürsch, som ofte giver mulighed for at møde den eftertragtede buk og eventuelt vildsvin.

 

Vi bestræber os på, at lave jagten og rejsen efter dine ønsker, hvad enten du rejser alene, sammen med gode kammerater eller vil deltage i en af vores busture fra enten Fyn/Sjælland eller Jylland. I forbindelse med bukkejagt tilbyder vi eksempelvis fast pris, special prisliste efter store bukke, 3 faste prisintervaller eller naturligvis pris efter standard prisliste. Med andre ord: “valget er dit”.

TILBUD POLEN

Vi tilbyder også Bukkejagt i andre lande: