FUGLEJAGT

NIKA Jagtrejser arrangerer fuglejagt i flere forskellige lande med afvekslende terræn. Den mest populære fuglejagt er efter duer, som ofte arrangeres i England eller Irland. Der ses ligeledes en stor interesse for fuglejagt i Sydafrika og Argentina, hvor kombinationen af smukke omgivelser og muligheden for at skyde mellem 1.000 til 2.000 duer på en enkelt dag lokker flere og flere jægere til. Hvis du har lyst til at skyde flere duer, så er det en mulighed. Vi bliver ofte spurgt: “hvor mange duer kan jeg skyde pr. dag” og svaret er: “lige så mange du vil”. En tidligere jæger, der tog på duejagt i Argentina skød 4.628 duer på lige under 5.000 skud. Udover duejagt er der også mulighed for at skyde gæs i Sydafrika. Jagten på gæs foregår i maj måned.

Læs mere

NIKA Jagtrejser tilbyder mange andre typer fuglejagt. Områderne i Sydafrika giver eksempelvis mulighed for at skyde gæs i maj måned, mens klapjagt efter fasaner eller agerhøns forbliver et populært valg. Fasaner og agerhøns jages typisk i England eller Irland, hvor der er stor tradition for denne type jagt. NIKA Jagtrejser har et stort udvalg af terræner, statsskov og jagtklubber i flere forskellige lande. Vi har arrangerede ture til forskellige ønsker med fordelagtige priser.

 

Du kan læse mere om vores tilbud herunder eller kontakte os på mail. NIKA Jagtrejser tilbyder en fuglejagt efter dine ønsker, og vi er klar til at tilpasse dine ønsker, uanset om du rejser alene eller med jagtkammerater. Skriv en mail til nika@nikajagtrejser.dk eller ring til os på telefon 28766458 og få et uforpligtende tilbud på din næste fuglejagt. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

VI TILBYDER BL.A. FUGLEJAGTER I DISSE LANDE: