Jagtrejser

Jagtrejser – Tag med os på jagtrejse

 

Jagtrejser til udlandet er utroligt populært blandt Danmarks godt 170.000 jægere. Jagtrejserne giver unikke jagtoplevelser, som rækker udover dem, du kan få på dansk jord. Hos Nika Jagtrejser tilbyder vi jagtrejser til mere end 12 forskellige lande, som alle byder på spændende og anderledes naturoplevelser, vildarter og jagtformer. Er du er til polsk vildsvinejagt? Antilopejagt på den sydafrikanske savanne? Eller noget helt tredje? Så er en af vores mange jagtrejser til udlandet uden tvivl noget for dig. Vi har jagtrejser for enhver smag og vi hjælper også gerne med at vælge den løsning, som matcher dig.

 

Hvad er dit favorit bytte?

 

Mange jægere drømmer om at skyde et bestemt dyr, det kan f.eks. være et vildsvin, krondyr eller elg. Derfor er det ofte den drøm, som afgør, hvor en jæger vælger at tage hen på jagtrejse til udlandet. Nedenfor har du mulighed for at vælge det dyr, som du brænder mest for at nedlægge. Når du klikker på dyret, så kan du få information om det område, vi anbefaler dig at tage hen. Her kan du også læse mere om vildartens forekomst, brunst og størrelse. Vi kan naturligvis ikke garantere, at du møder dyret, men vi har valg det område og land, som vi erfarer, giver de største chancer for at skyde dit favorit bytte.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/nikaji/wp-content/themes/atweb/partials/layout-text.php on line 62

Gode forhold uden for jagten

Nika Jagtrejser har 25 års erfaring med at arrangere jagtrejser til udlandet. Derfor ved vi også, hvordan jægere foretrækker at leve, når de er afsted og hvad der er muligt i det pågældende område. Vi har som oftest sammensat en jagtrejse, som består af jagt med kost og logi. Her indkvarteres jægerne i en hytte med gode toilet- og soveforhold og der bliver der serveret dejligt mad til alle dagens måltider hver dag. Andre gange sker indkvarteringen på Bed and Breakfast, hvor madlavning er op til jægerne selv. Der vil altid være arrangeret et samarbejde med en flok lokale professionelle stalkere, som har kendskab til området og som tager med på jagten for at vise vej til de bedste jagtposter.