JAGTREJSER VILDSVIN

Tag på jagt efter vildsvin med NIKA Jagtrejser, det er en intens udfordring for selv de mest erfarne jægere og kræver et skarpt øje. Oplev suset når en flok vildsvin drives frem og hold hovedet koldt, mens du fokuserer på dit bytte. Du kan også sidde klar i læ til at nedlægge en stor keiler, uanset dine ønsker, er vores arrangerede jagtrejser en oplevelse. Jagten efter vildsvin foregår ofte som drivjagt eller måneskindsjagt, men de kan også nedlægges som supplement i forbindelse med jagtrejser, hvor byttet er råbuk, dåhjort eller kronhjort. Ønsker du et stort trofæ med hjem af en kæmpe keiler på den gode side af 250 kilo, så vil måneskindsjagt være oplagt. Dette er tilfældet, da de store vildsvin ofte er klogere end de andre. Det kræver derfor mere tålmodighed at nedlægge en keiler, men det er bestemt det værd. Hvis du vil opleve blodtrykket stige, mens flere vildsvin farer gennem skoven, så er drivjagt måske noget for dig.

Læs mere

Hos NIKA Jagtrejser tilbyder vi et bredt udvalg af forskelligt terræn, statsskov og jagtklubber i forskellige dele af verdenen. Vi har lidt til enhver smag, og uanset om du er mere eller mindre erfaren, rejsende alene eller i en gruppe, så har vi en jagtrejse til dig. Vores busture er også en populær rejseform, som mange jægere har haft glæde af.  

 

Helt praktisk er udgangspunktet, at der jages vildsvin fra før solopgang til morgenmad og fortsættes sen eftermiddag til solnedgang. Dette giver størst chance for en succesfuld jagtrejse. Med NIKA Jagtrejser kan dine ønskede jagtrejser blive en realitet. Bestil din rejse i dag, kom hjem med et flot trofæ og en masse røverhistorier. Vi har kundens ønsker i fokus og vil altid forsøge at realisere de ønsker, vores gæster måtte have. Kontakt os på telefon eller mail for at få personlig rådgivning og et uforpligtende tilbud. Du kan også se flere af vores tilbud herunder.