DÅHJORTEJAGT

Dåhjortejagt er en intens oplevelse for både mere og mindre erfarne jægere. Det kræver tålmodighed og et skarpt øje fra jægeren. Dåhjorte er meget vagtsomme dyr og har et rigtig godt syn, hvilket gør jagten spændende og udfordrende. Der er mulighed for dåhjortejagt i flere af vintermånederne fra et af vores mange revirer. Dåhjortejagt i Polen arrangeres ofte i perioden fra d. 10 til 31 oktober, da hunnerne kommer i brunst i denne periode. Temperatur og vejr er også en afgørende faktor for, hvornår jagten på dåhjorte topper.

 

På de polske revirer er brunsten på dåhjorte højest sidst i oktober, men der er ligeledes en rimelig bestand af vildsvine og kronhjorte i denne periode. På reviret Zurb Bory Tucholskie skydes der årligt 25 dåhjorte og 35 kronhjorte, mens andre spændende revirer nord for Bydgoszcz er tilgængelige på vores bustur. Der er mulighed for at komme med på alle ture, uanset om du er med en gruppe eller alene.  

Læs mere

NIKA Jagtrejser tilbyder dig et stort udvalg af terræner, statsskov og jagtklubber i flere forskellige lande. Vi har noget for enhver smag og kan tilbyde en dåhjortejagt tilpasset den enkeltes behov, uanset om du er en uledsaget jæger, i en større gruppe eller deltager i en af vores busture fra enten Fyn/Sjælland eller Jylland.

 

Helt praktisk starter vores dåhjortejagt som udgangspunkt fra før solopgang til morgenmad og derefter fra sen eftermiddag til solnedgang. Dette giver de bedste forudsætninger for en succesfuld jagt og mulighed for at møde de eftertragtede dåhjorte, hjorte eller vildsvin. NIKA Jagtrejser giver dig muligheden for at arrangere en dåhjortejagt efter dine ønsker. Tjek vores tilbud herunder eller kontakt os for personlig rådgivning. Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål, er du også meget velkommen til at skrive en mail på nika@nikajagtrejser.dk eller ringe på 28766458.

TILBUD POLEN

VI TILBYDER OGSÅ DÅHJORTEJAGT I ANDRE LANDE: