Jagtrejser Ungarn & Rumænien

Jagtrejser til Ungarn er en oplevelse enhver jæger bør prøve. Ungarn ligger midt i Europa, og de vestlige ungarere vil omtale landet som en central europæisk nation. Landet er præget af fladt landskab med mange store sletter, som på ungarsk kaldes puszta. Udover et mystisk sprog og rigt dyreliv er den ungarske mad også en tur værd. På vores jagtrejser oplever du de flotte naturområder og får gode jagtmuligheder, om aftenen serveres god ungarsk mad efterfulgt af jagthistorier. Ungarn er et land med rig tradition for jagt, hvilket har stor indflydelse på kvaliteten af de arrangerede jagtrejser. Den ualmindelig gode jagtorganisation, dygtige og gæstfri jagtførere samt den højeste succesrate på markedet har gjort Ungarn til et attraktivt mål for jagtrejser.

Læs mere


Det rige dyreliv og sunde vildtbestand i Ungarn giver mulighed for at få trofæer af højeste kvalitet med hjem. Så hvis du ønsker et stort hjorte trofæ eller måske en buk, så er Ungarn et godt valg. Tag på jagt i de store skove og bjerge i det vestlige eller nordlige Ungarn, og forhåbentlig kommer du hjem med drømmetrofæet. Hos NIKA Jagtrejser har vi arrangeret drivjagt efter vildsvin i Ungarn med stor succes. NIKA Jagtrejser organiserer derudover en bred række jagtformer i Ungarn for eksempel: Bukkejagt, drivjagt, hjortejagt, dåhjortejagt, muflonjagt mfl. Vores arrangerede jagtrejser giver gode oplevelser og spændende udfordringer uanset niveau.

Vi bestræber os på, at lave jagtrejser tilpasset den enkeltes behov, så uanset om du er alene eller med jagtkammerater, så kan vi finde en løsning efter dine/jeres ønsker. Ring til os i dag og få personlig vejledning omkring, hvilken jagtrejse der vil passe til dig. Hvis du har nogle spørgsmål kan vi altid kontaktes på 75 24 57 94 eller på mail: nika@nikajagtrejser.dk.

Rumænien er lokaliseret i den nordlige del af Balkanhalvøen og har været en populær jagtrejse for flere historiske statsledere, og dette er ikke uden grund. Landet er kendt for den historiske hovedstad Bukarest og de smukke landskaber omkring Transsylvanien, hvor Grev Draculas slot pryder landskabet. Udover den spændende historie, byder de rumænske revirer på et rigt dyreliv med mulighed for at jage bukke, kronhjorte, gemser eller dåhjorte.  Jagtrejser til Rumænien byder på varieret terræn, hvor områderne kan være stejle i 500 til 2000 meters højde eller kuperede og flade, alt efter byttet der jages og den enkelte jægers fysiske tilstand. Dette giver jægere mulighed for at opleve en jagtrejse med nye og spændende udfordringer i flotte omgivelser.

[fold titel="Læs mere"]

Karpater-skoven, som er Europas største sammenhængende skovområde, går gennem Rumænien og bidrager med et rigt dyreliv til området. Vi finder eksempelvis en stor bestand af brun bjørn, los, ulv og vildsvin. Dette har medført, at Rumænien har Europas største bestand af brun bjørne og er derfor en oplagt jagtrejse, hvis man ønsker at jage brun bjørne. Derudover er Rumænien kendt for deres mange vildsvin. Eksempelvis er flere af de kendte “Vildsvinefeber” film optaget i Rumænien.

På jagtrejser til Rumænien er der adgang til mange forskellige typer terræn. I den sydlige del af landet er det domineret af flade stepper, mens den nordlige del er dækket af bjerge og store skove. Rumænien har derfor naturomgivelser for enhver smag, og den varierede natur giver mulighed for rige jagtoplevelser.

Hos NIKA Jagtrejser kan du forvente høj kvalitet og et stort udvalg af jagtrejser til Rumænien. Dette er tilfældet, uanset om du vælger at rejse alene, i en mindre eller større gruppe eller med en af vores busture. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål omkring vores arrangerede ture, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.


[/fold]

ANDRE SPÆNDENDE REJSEMÅL: