Jagtrejser Ungarn

Jagtrejser til Ungarn er en oplevelse enhver jæger bør prøve. Ungarn ligger midt i Europa, og de vestlige ungarere vil omtale landet som en central europæisk nation. Landet er præget af fladt landskab med mange store sletter, som på ungarsk kaldes puszta. Udover et mystisk sprog og rigt dyreliv er den ungarske mad også en tur værd. På vores jagtrejser oplever du de flotte naturområder og får gode jagtmuligheder, om aftenen serveres god ungarsk mad efterfulgt af jagthistorier. Ungarn er et land med rig tradition for jagt, hvilket har stor indflydelse på kvaliteten af de arrangerede jagtrejser. Den ualmindelig gode jagtorganisation, dygtige og gæstfri jagtførere samt den højeste succesrate på markedet har gjort Ungarn til et attraktivt mål for jagtrejser.

Læs mere


Det rige dyreliv og sunde vildtbestand i Ungarn giver mulighed for at få trofæer af højeste kvalitet med hjem. Så hvis du ønsker et stort hjorte trofæ eller måske en buk, så er Ungarn et godt valg. Tag på jagt i de store skove og bjerge i det vestlige eller nordlige Ungarn, og forhåbentlig kommer du hjem med drømmetrofæet. Hos NIKA Jagtrejser har vi arrangeret drivjagt efter vildsvin i Ungarn med stor succes. NIKA Jagtrejser organiserer derudover en bred række jagtformer i Ungarn for eksempel: Bukkejagt, drivjagt, hjortejagt, dåhjortejagt, muflonjagt mfl. Vores arrangerede jagtrejser giver gode oplevelser og spændende udfordringer uanset niveau.

Vi bestræber os på, at lave jagtrejser tilpasset den enkeltes behov, så uanset om du er alene eller med jagtkammerater, så kan vi finde en løsning efter dine/jeres ønsker. Ring til os i dag og få personlig vejledning omkring, hvilken jagtrejse der vil passe til dig. Hvis du har nogle spørgsmål kan vi altid kontaktes på 75 24 57 94 eller på mail: nika@nikajagtrejser.dk.

ANDRE SPÆNDENDE REJSEMÅL: