HUNDYRSJAGT

Hundyrsjagt er en stor oplevelse for få penge. Det er en idéel mulighed for den økonomisk bevidste jæger, der ønsker at få en stor oplevelse uden at betale en masse. På hundyrsjagt jages et udvalg af rådyr, dådyr og krondyr, med mulighed for at fange vildsvin ved siden af. Der er mulighed for at jage hundyr i Polen og Ungarn, som giver spændende oplevelser for både erfarne og mindre erfarne jægere. På reviret OHZ Czarnobor i Polen bliver der årligt skudt 200 hinder, 76 hjorte, 70 råvildt og 200 vildsvin, så der er gode chancer for at få et trofæ med hjem. Særligt Polen og Ungarn har et rigt bestand af hundyr, hvor oktober normalt er den bedste måned, inden vildtet er søgt for langt ind i de store skovområder.

Læs mere

Vi ønsker at give vores jægere mulighed for at arrangere tidspunkter, hvor det passer den enkelte. Dette betyder, at hvis du, din vennegruppe eller jagtforening ikke har tid i oktober måned, så er det stadig muligt at komme på jagt i november, december og januar.

 

Hos Nika Jagtrejser har vi adgang til hundyrsjagt i mange forskellige terræner, statsskov, jagtklubber m.m. i flere forskellige lande. Alle jagtfører er på hjemmebane i hvert deres hjørne af de ofte meget store jagtområder.

 

Ofte foregår hundyrsjagten som pürschjagt, hvilket kombineret med anstand fra stige eller tårn sikrer en god jagt. Dette er ligeledes foretrukne jagtform for mange danskere. Som udgangspunkt jages der fra før solopgang til morgenmad og så igen fra sidst på eftermiddagen/ først på aftenen til solnedgang.

 

Hos Nika Jagtrejser bestræber vi os på at lave jagten efter dine ønsker, hvad enten du rejser alene, sammen med gode kammerater eller vil deltage i en af vores busture fra enten Fyn/Sjælland eller Jylland. Med andre ord: “valget er dit”. Kontakt os på tlf. 75 24 57 94 eller skriv en mail til nika@nikajagtrejser.dk, vi ser frem til at tage dig med på en af vores mange spændende jagtrejser.

TILBUD POLEN

VI TILBYDER OGSÅ HUNDYRSJAGT I ANDRE LANDE: