MUFLONJAGT

Mufloner lever primært i bjergrigt landskab, men også i lavland. Der kan på udvalgte lokaliteter tælles flokke på op til hundrede dyr. Udenfor parringssæson lever de ældre muflonvædderne i smårudler. Gamle udvoksede muflonvæddere ses ofte alene udenfor parringssæsonen.

Læs mere

Muflon er de senere år blevet et yndet jagtobjekt, måske fordi at jagten på den frie vildtbane kan være yderst udfordrende

Jagten foregår ofte i månederne november, december og januar, men oktober er også en mulighed. Jagttiden er fra 1. oktober til 31. januar.
Hos NIKA Jagtrejser har vi mange forskellige terræner, Statsskov og Jagtklubber mm. i flere forskellige lande. Vi kan derfor tilbyde Væddere i alle størrelser og til ”alle” priser. Alle jagtfører er på hjemmebane i hvert deres hjørne af de ofte meget store jagtområder.
For mange danske er pürschjagt kombineret med anstand fra stige eller tårn den fortrukne. Som udgangspunkt jages der fra før solopgang til morgenmad og så igen fra sidst på eftermiddagen / først på aftenen til godt solnedgang.
Gode jagter som ofte også giver mulighed for at møde de eftertragtede vildsvin.

Vi har hos NIKA Jagtrejser mulighed for at lave jagten fuldstændig efter dine ønsker, hvad enten du rejser alene, sammen med gode jagtkammerater.

Med andre ord ”Valget er dit”

TILBUD POLEN

VI TILBYDER OGSÅ MUFLONJAGT I ANDRE LANDE: