DRIVJAGT

Drivjagt er en energisk og pulserende oplevelse, der kræver god koordination mellem drivere, hunde og skytter. Drivjagt er en jagtform, der ofte praktiseres blandt danske jægere, og det minder en smule om klapjagt. Den store forskel mellem de to jagtformer er, at skytterne og driverne skiftevis driver såterne. Hos NIKA Jagtrejser arrangeres mange drivjagter med stor succes. Mærk suset når byttet drives ud og vær med på jagten i Polens statsrevirer, fortæl røverhistorier i Letland med mulighed for at skyde en elg eller nyd de flotte skovområder i Rumænien.

 

Hos NIKA Jagtrejser arrangerer vi drivjagt i Polen, Ungarn, Letland og Rumænien, der alle byder på forskellige muligheder og nye spændende udfordringer. Områder giver mulighed for at jage forskellige typer vildt, så der er både en chance for at nedlægge vildsvin, kalv, lam elg, hjort og mange andre dyr. På de arrangerede drivjagter vil der normalt være mellem 8-12 drivere, 5-10 hunde og minimum 12 op til 18 jægere alt efter områdets beskaffenhed. Vi arrangerer drivjagt i de fleste vintermåneder.

 

Læs mere


Vi tilbyder drivjagt fra starten af oktober, og de sidste afholdes i januar. Vi tilbyder drivjagt i forskellige datoer i oktober, november, december og januar, hvilket giver fleksible muligheder for interesserede jægere.

Hos NIKA Jagtrejser får du adgang til et stort udvalg af terræner, statsskov, jagtklubber mm. i flere forskellige lande. De mange områder til drivjagt giver mulighed for at jage forskellige typer bytte i flotte og anderledes omgivelser, mens der stadig er plads til pralende jagthistorier og hyggelige røverfortællinger.

Vi giver mulighed for at arrangere drivjagt for grupper på minimum 12 til 20 jægere. Hvis du er alene eller med en mindre gruppe, kan du/I komme med på vores samledrivjagter.

Med andre ord “valget er dit”.

 

TILBUD POLEN

VI TILBYDER OGSÅ DRIVJAGTER I ANDRE LANDE: