Jagtrejser i Letland

Letland er et nordeuropæisk land, der grænser op til østersøen. Letland er sammen med Estland og Litauen en del af de baltiske lande. Landet grænser op til Litauen i syd, Estland i nord, Rusland i øst og Hviderusland i sydøst. Letland har med sine mange søer og store skove en betagende natur, der giver gode muligheder for jagt. I alt dækkes 56% af landets samlede areal af skov, og Letland er på mange måder ideelt til mange forskellige jagtrejser. Du får blandt andet mulighed for at få et stort trofæ hjem af de prægtige elge eller hjorte. Udover det eftertragtede trofæ får du en oplevelse for livet, der kan blive samtalepunkt i flere år frem.  

Læs mere

Hos Nika Jagtrejser tilbyder vi en række forskellige jagtformer i primært den østlige del af Letland. Med Nika Jagtrejser får du adgang til nogle af de bedste jagtterræner og statsskove, så du får den bedste oplevelse og største mulighed for at få et trofæ med hjem. Blandt andet organiserer vi jagt i Letlands bedste elgrevir, som hvert år besøges af flere statsledere verdenen over, der kommer for at slappe af og nyde jagten på de flotte dyr.

 

De mest populære jagtrejser i Letland omfatter vores drivjagter på elg, kronvildt, vildsvin, råvildt, ulv og los. Dette betyder ikke, at dette er vores eneste muligheder. Vi skaber jagtrejser efter den enkeltes behov, og hvis du har nogle ønsker omkring byttet eller jagtformen, så kan du altid kontakte vores dygtige personale.

 

Ønsker du en oplevelse udover det sædvanlige, så kan Nika Jagtrejser også levere det. En af de mest unikke jagtformer vi organiserer, er jagt på ulv og los. Disse foregår via sporing i frisk sne samt små trykjagter. Foruden dette tilbyder vi også en række øvrige jagtformer, herunder elgjagt, hjortejagt, vildsvinejagt, bukkejagt mfl.

 

Kontakt os idag og hør mere om, hvordan vi kan skabe en jagtrejse tilpasset dine behov. Vi arrangerer både rejser for jægeren, der foretrækker at rejse alene og i en gruppe. Skal vi også arrangere en unik jagtrejse til Letland for dig?

ANDRE SPÆNDENDE REJSEMÅL: