JAGTREJSER CANADA

Canada

Indånd den friske luft og nyd de flotte omgivelser, koncentrer dig om målet og afvent. Pludselig vandrer en stor sortbjørn frem i mellem træerne fra sit skjul, og du mærker, hvordan pulsen stiger. Alt er stille, mens du ser bjørnen foran de store klippevægge i baggrunden. Du trykker på aftrækkeren og mærker suset, mens bjørnen falder til jorden. Jagtrejser til Canada er en oplevelse, de fleste jægere drømmer om.

 

Jagtrejser med mange muligheder

Canada er arealmæssigt verdens andet største land. Canadas kæmpe areal giver anledning til store jagtoplevelser og mulighed for at opleve den frie og rå natur. Canada er bedst kendt for sine overdådige naturomgivelser og vilde natur, hvor muligheden for at gå på jagt efter sortbjørne, elge eller wapitihjort venter lige om hjørnet. Hvis du er til jagtrejser med mulighed for at fange et stort trofæ i smukke omgivelser, så er Canada en destination for dig. Revirerne i British Columbia byder på flotte skovområder, betagende bjerge og et rigt dyreliv med alt fra bjerggeder, elge, bjørne og ulve.   

 

Arranger jagtrejse til Canada med NIKA Jagtrejser

De smukke og varierende omgivelser gør Canada til en attraktiv jagt destination for jægere, der søger nye udfordringer og jagtoplevelser. I Canada får du muligheden for at opleve uberørt natur, hvilket giver rigtig gode chancer for at få et stort trofæ med hjem. Vi giver mulighed for at arrangere jagtrejser til Canada, uanset om du er med en gruppe jægere eller alene. Nyd en jagtrejse udover det sædvanlige og få en historie med, du altid kan bringe frem til familiemiddage, hos kammeraterne eller til de kommende jagtarrangementer. Tjek vores jagttilbud herunder og kontakt os på mail eller telefon, hvis du har yderligere spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde en jagtrejse, der passer til dine forventninger.

ANDRE SPÆNDENDE REJSEMÅL: