Jagtrejser - Tilbud på grupperejser

Siden vores oprindelse har vi – mennesket – været i stand til at organisere og samle os om krigsførelse og jagt. Allerede i vores urtid adskilte menneskearten, Homo sapiens, sig fra neandertalerne ved at kunne tale om fiktive begreber, herunder at skabe myter, som store grupper af Homo sapiens kunne tro på og samarbejde om. I dag er nogle af myterne blevet til røverhistorier, og de deles flittigt af gode jagtkammerater gerne sammen med god mad og drikke. Jagt er en tradition med mange sociale aspekter, og for mange er det rart at kunne dele de mange indtryk og oplevelser. Hos Nika Jagtrejser har vi stor erfaring med planlægning og arrangering af gruppejagt og samlejagt, hvor netop det sociale er i højsædet.

Læs mere

Foruden oplevelsen ved at nedlægge et stort dyr og få et trofæ med hjem, så giver jagt mulighed for at få livslange venskaber. Mød ligesindede med samme interesse som dig og slip for at fortælle dine historier for folk, der ikke hører efter. I vores grupperejser er alle taget afsted for at nyde en god jagt og suge alle indtryk til sig, når gruppen mødes til aftenspisning bliver der mulighed for at fortælle, hvad alle har oplevet på jagten. De fælles oplevelser styrker sammenholdet og kan i bedste tilfælde give bekendtskaber, man kan tage med videre i livet.

 

Hos Nika Jagtrejser arrangerer vi derfor gruppejagter med det fokus, at den enkelte jæger skal have mulighed for at tilslutte sig grupperne. Hvis du er med en mindre gruppe kan det også være en god måde, at komme ud og møde andre jægere i sociale omgivelser.

Hos Nika Jagtrejser tilbyder vi en lang række gruppejagter og samlejagter, eksempelvis bukkejagt, dåhjortejagt og kronhjortejagt med bus, samledrivjagt med mulighed for elg, samledrivjagt med adskillige vildsvin m.fl.

Se tilbud eller læs mere om vores aktuelle gruppe jagtrejser på siderne herunder:


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/nikaji/wp-content/themes/atweb/partials/layout-text.php on line 62

ANDRE SPÆNDENDE REJSEMÅL: