Jagtrejser Polen

Polen er et centraleuropæisk land, der grænser op til Tyskland mod vest, Tjekkiet og Slovakiet mod syd og Ukraine og Hviderusland mod øst. Med et areal på 312.000 kvadratkilometer er Polen europas 9. største land, hvor den nordlige del af landet er præget af et morænelandskab. Polen giver spændende oplevelser til mange forskellige typer jagtrejser, da flere dyregrupper som er sværere at finde i andre dele af Europa stadig lever i Polen. Eksempler på dette er den europæiske bison, brunbjørne og gråulve, som alle er storslåede og flotte dyr på hver deres måde. Derudover er der gode muligheder for at skyde hjorte, vildsvin og bukke. Med en stor tradition for jagt, er Polen et fantastisk land at tage på jagtrejser til. Ikke alene besidder polakkerne en stor gejst for jagten, men Polen byder også på en rig og varieret natur med en både stor og tæt råvildtbestand

Læs mere

Polens natur inkluderer meget varieret terræn, lige fra store skove, til landbrugsarealer og bjerge/bakker. Den varierede natur og de mange jagtmuligheder gør Polen til en udfordring for alle jægere uanset erfaring og færdigheder. Hos Nika Jagtrejser har vi med stor success udbudt mange former for jagt i Polen de sidste 25 år. Dette inkluderer: drivjagt, bukkejagt, hjortejagt, hundyrsjagt, dåhjortejagt, fuglejagt, muflonjagt, vildsvinjagt, sikajagt mfl.

 

Nika Jagtrejser har flere års erfaring med arrangering af jagtrejser i Polen. Dette betyder, at vi kan tilbyde jægere adgang til nogle af Polens allerbedste jagtrevirer, terræner og statsskove. Vi ønsker at sikre den bedste jagtrejse for dig, og vi står derfor klar ved telefonerne for at give personlig rådgivning om, hvilke muligheder der ville passe bedst. Nika Jagtrejser tilbyder unikke oplevelser, uanset om du rejser alene eller med gode jagtkammerater. Ring til os allerede i dag og hør, hvordan Nika Jagtrejser kan realisere din ønskede jagtrejse.