jagtrejser Rumænien

Rumænien er lokaliseret i den nordlige del af Balkanhalvøen og har været en populær jagtrejse for flere historiske statsledere, og dette er ikke uden grund. Jagtrejser til Rumænien byder på et rigt dyreliv med et stort udvalg af forskelligt terræn. Dette giver jægere mulighed for at opleve en jagtrejse med nye og spændende udfordringer i flotte omgivelser.

Læs mere


Rumænien har Europas største bestand af brunbjørne, hvilket gør landet til en oplagt jagtrejse, hvis man ønsker at jage brunbjørne. Derudover er Rumænien kendt for deres mange vildsvin. Eksempelvis er flere af de kendte “Vildsvinefeber” film optaget i Rumænien.
På jagtrejser til Rumænien er der adgang til mange forskellige typer terræn. I den sydlige del af landet er det domineret af flade stepper, mens den nordlige del er dækket af bjerge og store skove. Rumænien har derfor naturomgivelser for enhver smag, og den varierede natur giver mulighed for rige jagtoplevelser.
Hos NIKA Jagtrejser kan du forvente høj kvalitet og et stort udvalg af jagtrejser til Rumænien, vi organiserer blandt andet: drivjagt, hjortejagt, gemsejagt, muflonjagt, bukkejagt mfl.

ANDRE SPÆNENDE REJSEMÅL: