Jagtrejser Rumænien

Rumænien er lokaliseret i den nordlige del af Balkanhalvøen og har været en populær jagtrejse for flere historiske statsledere, og dette er ikke uden grund. Landet er kendt for den historiske hovedstad Bukarest og de smukke landskaber omkring Transsylvanien, hvor Grev Draculas slot pryder landskabet. Udover den spændende historie, byder de rumænske revirer på et rigt dyreliv med mulighed for at jage bukke, kronhjorte, gemser eller dåhjorte.  Jagtrejser til Rumænien byder på varieret terræn, hvor områderne kan være stejle i 500 til 2000 meters højde eller kuperede og flade, alt efter byttet der jages og den enkelte jægers fysiske tilstand. Dette giver jægere mulighed for at opleve en jagtrejse med nye og spændende udfordringer i flotte omgivelser.

Læs mere

Karpater-skoven, som er Europas største sammenhængende skovområde, går gennem Rumænien og bidrager med et rigt dyreliv til området. Vi finder eksempelvis en stor bestand af brun bjørn, los, ulv og vildsvin. Dette har medført, at Rumænien har Europas største bestand af brun bjørne og er derfor en oplagt jagtrejse, hvis man ønsker at jage brun bjørne. Derudover er Rumænien kendt for deres mange vildsvin. Eksempelvis er flere af de kendte “Vildsvinefeber” film optaget i Rumænien.

På jagtrejser til Rumænien er der adgang til mange forskellige typer terræn. I den sydlige del af landet er det domineret af flade stepper, mens den nordlige del er dækket af bjerge og store skove. Rumænien har derfor naturomgivelser for enhver smag, og den varierede natur giver mulighed for rige jagtoplevelser.

Hos NIKA Jagtrejser kan du forvente høj kvalitet og et stort udvalg af jagtrejser til Rumænien. Dette er tilfældet, uanset om du vælger at rejse alene, i en mindre eller større gruppe eller med en af vores busture. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål omkring vores arrangerede ture, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

ANDRE SPÆNDENDE REJSEMÅL: