Sikahjortejagt

Sikahjorten er kendt for at leve i det østlige Asien, men findes også i flere europæiske lande. Hos Nika Jagtrejser arrangeres flere sikajagter til Irland, som er et land der byder på frodig natur og rigt bestand af sikahjorte. Jagten på “det sorte spøgelse”, som sikahjorten kaldes er en spændende og krævende jagt. Jagten finder sted i de områder, hvor vi vurdere at chancerne er størst. At jage sikahjort kan imidlertid være hårdt og stiller krav til jægerens fysik og kondi. Det betyder dog, at jægerne som kommer med på jagt efter sikahjortene får en oplevelse ud over det sædvanlige.

Læs mere

Sikajagt foregår omkring brunsten, hvilket afhænger af vejr og temperaturer. I Irland begynder brunsten ofte omkring midt-september til sidst i oktober. Dette er tidspunktet, hvor hjortene ikke gemmer sig i de tætte skovområder, og muligheden for at få et trofæ med hjem bliver derfor betydeligt større.

 

Nika Jagtrejser samarbejder med jagtklubber, jagtfører og organisationer i flere forskellige lande. Derfor kan vi tilbyde sikajagter i alle størrelser og “alle” priser. Alle jagtfører er på hjemmebane i hvert deres hjørne af de meget store jagtområder.

 

Den foretrukne jagtform til sikajagt er for mange danskere pürschjagt kombineret med anstand fra stige eller tårn. Som udgangspunkt jages der fra før solopgang til morgenmad og igen fra sidst på eftermiddagen/ først på aftenen til godt solnedgang.

 

Vores dygtige ansatte står klar til at rådgive dig om, hvilken jagtrejse der vil passe til dine behov. Det betyder, at uanset om du rejser alene, med gode kammerater eller i en jagtforening, så kan vi skræddersy et tilbud efter dine ønsker. Kontakt Nika Jagtrejser på telefon 28766458 eller på mail nika@nikajagtrejser.dk, så er du tættere på en jagtrejse, der vil være samtalepunktet de kommende år.

Hjortejagt i andre lande