Rejsemål

England, Skotland og Wales med et areal på 240.000 km2 og har et samlet befolkningstal på ca. 59 mio., hvoraf ca. 6,9 mio. bor i hovedstaden London. Der findes massevis af seværdigheder i England, Skotland og Wales, som gør stederne til oplagte emmer til at kombinere jagt og familieferie. Du vil opleve briternes afslap- pede livsform, deres varme gæstfrihed, landskaber og gamle bygninger bevaret i deres robuste ægthed, samt de mangfoldige pubber, der er briternes ”forlængede dagligstue”.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/nikaji/wp-content/themes/atweb/partials/layout-text.php on line 62

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/nikaji/wp-content/themes/atweb/partials/layout-text.php on line 63

 

England, Skotland og Wales

England, Skotland og Wales med et areal på 240.000 km2 og har et samlet befolkningstal på ca. 59 mio., hvoraf ca. 6,9 mio. bor i hovedstaden London. Der findes massevis af seværdigheder i England, Skotland og Wales, som gør stederne til oplagte emmer til at kombinere jagt og familieferie. Du vil opleve briternes afslap- pede livsform, deres varme gæstfrihed, landskaber og gamle bygninger bevaret i deres robuste ægthed, samt de mangfoldige pubber, der er briternes ”forlængede dagligstue”. Det er sjældent et problem at finde en seng for natten. Indkvarteringerne ”Bed & Breakfast” byder sig til over alt. (Ophold/overnatning inkl. Den traditionelle engelske morgenmad med æg & bacon m.v.).

Bukke- og Hjortejagt

Vi kan tilbyde bukke- og hjortejagt. på private godser. Uanset hvilket område du vælger, vil der være topprofessionelle stalkere til rådighed for jægerne. Indkvartering foregår på Bed & Breakfast, hotel eller hytte. Hvis man ønsker en familie- tur, er Skotland og England det helt ideelle rejsemål. På nogle revirer betaler man efter fastpris, uanset hvor meget vildt man nedlægger, på andre revirer betaler man efter prisliste.

Hjortejagt i Skotland

Kvarteret er i B.B nær Inverness. Jagten foregår i et 14.000 ha stort bjergområde. I 1.000 m højde. Det er et meget smukt område, og det giver de bedste muligheder man kan tænke sig for at dyrke riffel jagt. Der er en bestand på ca. 800 hinder 200 kalve og 250 hjorte. Der er på området ca. 30 avlshjorte som ikke må skydes. Der må kun skydes de hjorte som skytten udpeger. Der skydes hvert år 55 hjorte på området.

Duejagt I England – Herefordshire

Due/kaninjagt Småvildjagt (Rough shooting)
Februar – September Oktober – Januar
2-6 jægere 2-6 jægere pr. uge

 

Naturskønne og vildtrige Herefordshire

Området er beliggende i det naturskønne og vildtrige Herefordshire ca. 130 km sydvest for Birmingham samt tæt ved den wallisiske grænse. Jagten der omfatter store farmområder, udgør et samlet areal på mere end 3.000 hektarer, bestående af skove, marker og engstrækniger og hører til blandt de bedste småvildtsdistrikter i Herefordshire, hvor der ud over fasaner, agerhøns og andefugle, også findes store mængder af duer og kaniner, der i efterårs- og vintermånederne kan krydres med jagten på andet småvildt, heriblandt snepper der ofte findes i så stort antal at dage med 10-15 snepper på paraden ikke er usædvanligt. På en typisk småvildtdag (rough shooting) kan der forventes nedlagt 8-10 stk. vildt pr. jæger, hvoraf ca. halvdelen af paraden kan bestå af fasaner/agerhøns eller ænder.

Dagens program

Indholdet af en sådan dag kan dog arrangeres i forhold til den enkelte gruppes ønsker og behov. For nedlagt ædelvildt (fasaner, agerhøns og ænder) ud over gennemsnitlig 5 stk. pr. jæger, pr. dag, afregnes disse direkte til jagtvæsenet med £10.00 pr. stk. vildt efter endt jagt. Der er fri afskydning af duer og kaniner m.fl.Landskabet i Herefordshire er typisk engelsk med talrige løv- og granskove, vekslende med frodige marker der er omgivet af brede levende hegn, der er et yndet opholdssted for fasaner og kaniner. Selve duejagten foregår primært som anstandsjagt på raps- græs- og ærtemarker, samt for udlagte lokkefugle. Dog vil der i visse perioder også være mulighed for aftentræk på duer på indfløj til skovene (roosting).

På dage hvor duerne er mindre træklystne, kan man tilbyde jagt på kaniner, således at tiden bliver fuldt udnyttet rent jagtligt. Fra d. 1 September kan vi ligeledes tilbyde trækjagt på canada gæs der ofte findes i store mængder, såvel som aftentræk på ænder, begge dele afregnes direkte på st et med jagtvæsenet.

Uforudsigelige jagtform

Duejagt er en af de mest uforudsigelige jagtformer, hvor der i sagens natur ikke kan gives nogen garanti for et minimums udbytte. Men kendsgerningerne er at de mange jægere, som vi gennem de sidste 5 år har sendt til dette område, har været begejstrede for organisation og skyttens hjælpsomhed med at få den bedst mulige jagtoplevelse og udbytte, uanset vejrlig og andre udefra kommende faktorer, der kan have indflydelse på resultatet. Derfor er jagten i dag, og vel ikke uden grund, blevet et af vore mest populære rejsemål, når det gælder due/kaninjagt.

Indkvarteringen

Indkvarteringen vil foregå på enten en hyggelig kro eller farmhouse ved landsbyerne Pembridge og Lyonshall, hvilket er tæt på jagtområderne.

Ved ophold i enkeltværelse vil der være et mindre tillæg pr. person. Området er beliggende ca. 380 km. fra Harwich, samt ca. 130 km. sydvest for Birmingham Airport, hvorfra man kan vælge enten lejebil, eller afhentning.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/www/users/nikaji/wp-content/themes/atweb/partials/layout-text.php on line 62

Galleri arkiv