Rejsemål

Namibia

Namibia er et tyndt befolket land med en gennemsnitlig befolkningstæthed på 1,7 person pr. km2 og dækker 824.269 km2.
Et land med rig variation i landskabet, lige fra jordens ældste ørken til forrevne bjerge, tætte skove og tæpper af vandliljer på floderne. Da klimaforholdene ændrer sig ret voldsomt har landet en rig og afvekslende flora, der spænder fra hårdføre ørkenplanter, til papyrusrør og tropiske træer. Næsten 60 % af vegetationen består af dværgbuske i syd, tornede akacietræer i øst til mopanetræer i nordvest.

Landet er opdelt i tre områder; højsletter, kystsletten og randbjergene. Namibia er stort set et regnfattigt område, da nedbørsmængden på gennemsnitlig 270 mm er uberegnelig og fordampningen stor. Hovedstaden Windhoek ligger mellem rullende bakker i det centrale højland. Namibia er landet med mange muligheder for oplevelser Naukluft Mountains på randen af ørkenen er et paradis for vandrefugle. Vildtreservaterne, bl.a. Etosha National Park. Fiskeri. Feriecentre m.m.

Landets højeste bjerg er Brandberg der stiger 2.579 m brat op fra den omgivende grusslette. De fleste af floderne ligger ofte udtørrede i mange år pga. den meget sporadiske nedbør og de permanent vandfyldte floder deler Namibia med sine nabolande. Orange River i syd, Kunene River i nord og mod øst Okanvango River.

Farmsafari

Vi kan organisere særdeles velorganiserede farmsafarier på jagtfarmen Holsteins i det nordlige Namibia. Vore revirer er ikke over-jagtede, så trofæerne er i absolut top klasse. Jagten foregår hovedsagelig som pursch eller fra hochsitz. Jagt periode fra 1 april til 30. nov.

For priser henvises der venligst til vores katalog

Galleri arkiv