Rejsemål

Argentina – er et kæmpe land, hvor der er mange forskellige jagtmuligheder inden for trofæjagt og fuglejagt på duer, ænder, gæs og grønne papegøjer. Ved kombinationsjagt på fugle og trofævildt må der forventes meget transport på vejene, da de forskellige revirer ligger langt fra hinanden, derfor foreslår vi en indenrigsflyvning for at forkorte transporttiden.

 

Argentina

Argentina – er et kæmpe land, hvor der er mange forskellige jagtmuligheder inden for trofæjagt og fuglejagt på duer, ænder, gæs og grønne papegøjer. Ved kombinationsjagt på fugle og trofævildt må der forventes meget transport på vejene, da de forskellige revirer ligger langt fra hinanden, derfor foreslår vi en indenrigsflyvning for at forkorte transporttiden. Opholdet er som regel på en af de store farme, hvor jagten afvikles. Her serveres der rigelig med god mad, og alle vil her få oplevelsen af at prøve de berømte store steaks. Vi anbefaler alle at den evt. sidste dag bliver i Buenos Aires hvor der vil være mange spændende ting at se, når man nu alligevel er så langt hjemmefra.

Når der skal jages puma, vandbøffel, black buck, axis hjort, four horne sheep, feral goat og vildsvin, opererer vores partner i La Pampas provinsen dette, fordi succesraten på disse arter er meget høj i dette område. Et godt tidspunkt at jage på kunne være i marts og april, dog kan alle arter jages hele året rundt. Der jages som spot and stalk på alle arter, dog jages pumaen også med de berømte Dogo dogs.

Fuglejagt

Jagten på (((doves og pigeon))) hører til verdens bedste, der kan på en jagtdag forventes 800–1800 skud pr. jæger. Denne jagt afvikles i Cordoba provinsen, jagten foregår om formiddagen typisk på de høstede majsmarker, hvor man kan opleve sort himmel samt skud efter skud osv. Om eftermiddagen efter frokosten flyttes der hen til de steder hvor duerne flyver ind for at hvile sig natten over. Hver jæger har under duejagten sin egen birdboy som hjælper til med patroner, øl og vand samt indsamling af duerne. Prøv denne imponerende form for duejagt, forhør om alle de mulige kombinationer for jagten i Argentina.

Galleri arkiv